ПРИМІРНЕ 4 – ТИЖНЕВЕ МЕНЮ (ЗИМА)

Понеділок 1 тиждень
Найменування продуктів Маса нетто, вихід готової страви Хімічний склад
Алергени Білки Жири Вуглеводи Енергетична цінність № техн карти
Від 1-4 років Від 4-6 (7) років Від 1-4 років Від 4-6 (7) років Від 1-4 років Від 4-6 (7) років Від 1-4 років Від 4-6 (7) років Від 1-4 років Від 4-6 (7) років
Сніданок:
Омлет Я,МПЛ,Г 60 60 5,85 5,85 6,12 6,12 2,61 2,61 88,87 88,87 1
Каша пшоняна в”язка ЗП, МПЛ 80 100 2,29 2,87 2,68 3,35 13,19 16,49 86,70 108,41 2
Морква тушкована з чорносливом 53 70 0,91 1,20 2,06 2,57 8,34 10,92 51,69 66,61 3
Какао МПЛ 150 180 4,93 5,91 4,00 4,80 7,60 9,10 84,10 100,90 4
Яблуко 60 80 0,24 0,32 0,24 0,32 6,24 8,32 27,00 36,00 5
Всього за сніданок: 14.22 16.15 15,09 17,16 37,98 47,44 338,36 400,79
Обід:
Буряк тушкований з яблуками МПЛ,Г 60 80 1,00 1,30 1,68 2,24 7,93 10,57 48,08 64,10 6
Суп польовий з сметаною ЗП, МПЛ 150/7 200/9 1,62 2,14 2,62 3,30 10,73 14,21 72,21 94,09 7
Рибна паличка з яйцем Я, Г, Р 46 69 9,20 13,52 4,63 6,24 4,77 6,74 97,56 137,31 8
Пюре з гороху з цибулею 80 100 8,25 10,32 2,56 3,20 19,52 24,41 133,66 167,20 9
Компот з суміші фруктів 150 200 0,34 0,46 8,26 21,00 30,10 78,10 10
Хліб цільнозерновий 30 30 2,10 2,10 2,40 2,40 9,90 9,90 71,00 71,00 11
Всього за обід: 22,51 29,84 13,89 17,38 61,11 86,83 452,61 611,8
Вечеря:
Салат з капусти з зеленим горошком 60 80 3,80 5,01 0,07 0,09 26,44 35,25 50,90 67,88 12
Котлета рублена з курятини Г 58 77 10,80 14,46 3,58 4,62 8,23 11,24 110,74 147,50 13
Каша гречана розсипчаста МПЛ, ЗП 80 100 4,20 5,31 2,56 3,20 21,20 26,50 125,45 157,23 14
Кисіль молочний МПЛ 150 200 4,24 5,65 3,75 5,00 18,56 24,70 122,80 163,70 15
Хліб цільнозерновий 30 30 2,10 2,10 2,40 2,40 9,90 9,90 71,00 71,00 11
Банан 60 80 0,9 1,2 0,06 0,1 13,08 17,44 53,40 71 16
Всього за вечерю: 26,04 33,73 12,42 15,39 97,41 125,03 534,29 678,51
ВСЬОГО: 62,77 79,72 41,40 49,93 196,50 259,30 1325,26 1691,10